Pienoismallit.net

MCC Open 2017

Ajankohta
4.11.2017
Aukioloajat
Klo 11:00–15:00
Sijainti
Maskutalo (Seurantalontie 2, Masku)
Pääsymaksu
Aikuiset 5e, lapset 7–12 v 3 e
Mallien tuonti
Klo 9.00–10.30. Osallistumismaksu 2 e/hlö, sisältää pääsylipun.
Järjestäjä
Maskun-Ruskon-Vahdon 4H-yhdistyksen Kurittulan pienoismallikerho ja NATTA-hanke
Paikallinen pienoismallikerhomme järjestää Maskutalolla yhdessä 4H-organisaation kanssa kaikille mallareille ja kaikenlaisille malleille avoimen tapahtuman, jonne toivomme mahdollisimman paljon pienoismalleja esille.

Mukana on myös projektipöytä ja projektien alle tulevat laput saa jokainen mallari kirjoittaa itse ennakkoon valmiiksi.

Koska perinteistä FCMA Openia ei tänä vuonna Turussa järjestetä, oli tarvetta luoda korvaava tapahtuma, jolle löytyi paikka Maskusta, noin 18 km Turusta 8-tietä Poriin päin.

Teemaluokkana on tänä vuonna "Hälytysajoneuvo".
Ennakkoilmoittautuminen kilpailuluokkiin on pakollista, poikkeuksena projektipöytä. Ennakkoilmoittautumisaika päättyy 21.10.2017 klo 00:00
Tulkaa paikalle sankoin joukoin. Tehdään tästä yhdessä hieno ja jo ensimmäisellä kerralla iso tapahtuma.

Keskustelu

Päädyimme siis siihen ratkaisuun että järjestämme 4H: pienoismallikerhomme kanssa ensi pyhäinpäivänä Maskussa MCC- pienoismallitapahtuman jatkaaksemme pienoismallitapahtumien perinnettä Turun lähistöllä.
Tarkoitus ei sinänsä ole korvata FCMA Openia eikä FCMA Open jää tapahtumamme vuoksi järjestämättä vaan toisinpäin eli MCC järjestetään koska FCMA Openin järjestäminen ei onnistunut monista syistä.

Ykkösvaihtoehto olisi toki ollut järjestää 20. FCMA open Turussa mutta koska esim Openin aikaisemmasta tilasta Puropellon koululta ei monista yrityksistä huolimatta vastattu mitään FCMA:n puuhamiehelle ja koska muut Turun alueen koulut ja vastaavat tilat olivat kalliimpia vuokrata, meni homma vaikeaksi.
FCMA Openin järjestämiseen ei myöskään löytynyt riittävästi ihmisiä joten siinä vaiheessa oli joku ratkaisu tehtävä ja Kurittulan pienoismallikerho otti järjestelyvastuun tulevasta, omissa nimissään järjestettävästä tapahtumasta
Tiedän että tämä asia on aiheuttanut keskustelua ja siksi tällainen selvennys.
Uusi järjestäjä tarkoittaa uusia yhteistyökumppaneita ja uusia rahoituskuvioita jotka osaltaan sanelivat uuden näyttelypaikan joka on kylläkin tilana tarkoitukseen sopiva.
Me siis tarjoamme näyttelylle hyvät puitteet, pöydät ja buffetin ja tilaa myyjille, tulkaa te paikalle mallienne kanssa niin saataisiin hyvä ja onnistunut tapahtuma aikaiseksi, sellainen joka on järkevää järjestää uudestaan seuraavana vuonna.
Muistakaa myös ennakkoilmoittaa mallinne pm.netin kautta kuten MCC- tapahtumainfossa on tiedotettu.
Muistutus mallien ennakkoilmoittamisesta, tapahtumaan on nyt aikaa kolme viikkoa