Pienoismallit.net

Malliston Pienoiskisa II

Ajankohta
2.12.2017
Aukioloajat
10:00-15:00
Sijainti
Mallisto (Rautatienkatu 16 (sisäpiha), Lahti)
Mallien tuonti
09:00–10:00
Järjestäjä
Mallisto
Hyvää syksyä mallarit!

Malliston kivijalkakauppa juhlii joulukuun alussa 2-vuotissynttäreitään, ja tämän juhlan kunniaksi kaupallamme tapahtuu lauantaina 2.12.2017

Tällöin kaupalla on huikeita tarjouksia ja Scale Supply myymässä tuotteitaan. Samalla järjestämme tiloissamme Malliston Pienoiskisa II:n, johon kaikki ovat tervetulleita osallistumaan.

Scale Supplyn Teemu pitää tapahtumassa pienen työpajan, jonka aiheena on fotoetsiosien juottaminen. Työpaja starttaa klo 12:00!

Kisa on nimensä mukaisesti supistettu. Luokkia on neljä: Autot (Autot, raskas kalusto, kaksipyöräiset. Kaikki mittakaavat), lentokoneet (Kaikki lentolaitteet, kaikki mittakaavat), sotilaskalusto (Kaikki sotilaskalusto, tela-ajoneuvot, pyöräajoneuvot, tykit, aseet. Kaikki mittakaavat) ja muut (Kaikki edellämainittuihin luokkiin sopimattomat, esim. dioraamat, figuurit, vesialukset, fantasia/scifi. Kaikki mittakaavat). Jokainen osallistuva mallari voi tuoda yhden mallin per luokka, eli maksimissaan mallarilla voi olla kisassa neljä mallia.

Ennakkoilmoittautuminen on erittäin suotavaa ja se päättyy 1.12.2017 klo 17:00.

Kisan tuomaroinnin hoitavat kisaan osallistujat. Jokainen saa mallin tuodessaan äänestyslapun, johon merkitsee mielestään parhaan mallin jokaisesta luokasta. Omaa malliahan ei tietenkään äänestetä… ;) Äänestyksen päätyttyä laskemme äänet ja näin luokan voittaa eniten ääniä saanut malli. Toiseksi tulee toiseksi eniten ääniä saanut jne. Tasapelin sattuessa heitämme kolikkoa.

Palkinnoksi jaamme jokaisen luokan kolmelle parhaalle Malliston lahjakortteja. Jokaisessa luokassa palkitaan myös paras juniori (alle 17v).

Kisamalleja voi tuoda paikalle klo 09.00–10:00 ja kisan tulokset julkistetaan klo 13.00. Kisamallit voi viedä halutessaan pois palkintojenjaon jälkeen, kuitenkin viimeistään klo 15.00. Tapahtuma ja kauppa on avoinna yleisölle klo 10.00–15.00.

Osallistuminen ei maksa mitään ja tapahtumassa on kahvitarjoilu.

Keskustelu

Scale Supplyn Teemu pitää tapahtumassa pienen työpajan, jonka aiheena on fotoetsiosien juottaminen.

Työpaja starttaa klo 12:00!