Pienoismallit.net

Model Expo

Ajankohta
11.4.2014–13.4.2014
Sijainti
Helsingin Messukeskus (Messuaukio 1, Helsinki)
Järjestäjä
Expo Organizers Oy Ab

Lentokoneet

Sotilaskalusto

Autot

Dioraamat

Vesialukset

Fantasia ja sci-fi

Rautatiet

Muut

Keskustelua tapahtumasta

Mika Haalahti kirjoitti:
Expo mainos tuli tänään s-postiin. Ei voi muuta, kun ihmetellä.
Ajoissa nähtävästi ollaan taas…

Oliko mainoskessa taas alaviitteessä pienellä präntillä maininta pienoismalleista?

Ja taas mallareita kustaan silmään. En voi tässä muuta kuin ihmetellä, että kuinka kauan täällä jaksetaan tekohengittää mallailun kannalta kuollutta tapahtumaa. Vuosi toisensa jälkeen mallarit pistetään pimeimpään (kuvainnollisesti) nurkkaan kun pääpaino on jo nähtävästi siirtynyt RC- ja pienoismalliharrastuksesta lapsi- ja lemmikkimessujen puolelle.

Eikö nyt pikkuhiljaa olisi syytä kasvattaa ns. munat ja jättää homma sikseen? Juu, on varmaan joskus ollut näyteikkuna pienoismalliharrastukseen, mutta jos kerran järjestäjää ei kiinnosta edes kauppiaiden paikalle tulo (vrt. korkeat hinnat kauppiaille) niin miksi enää vaivautua? Ihan oikeesti, eihän tässä ole mitään järjen hiventäkään enää.

Panssarikiltakin meinasi tuoda BMP-1 vaunun näytteille expoon, mutta expon järjestäjät nostivat hinnan niin pilviin, että homma päätettiin jättää sikseen.
Raimo Leino kirjoitti:
Saat varmaankin vastauksen yhteydessä 2 kpl vapaalippuja vuoden 2011 Model Expoon ja useiden tuntemattomien henkilöiden sähköpostiosoitetietoja.
Osoitetietoja tuli jo ihan riittävästi, kiitos, mutta juuri 2011:n vaparit puuttuvat kokoelmastani :-D
Kaikesta huolimatta oli mukava nähdä IPMS:n päättäviä elimiä livenä ja seurata Amin ja Jari B:n työnäytöksiä.

Mallejakin riitti kuvattavaksi;-)
Taas kerran tuli todistettua, ettei valvonta toimi näyttelyssä. Kerätessä malleja pöydiltä, totesin, että yksi malleistani, Nieuport, oli lähtenyt jonkun matalamielisen harrastajan mukaan. Olisi mukavaa, jos kyseinen rosvo ottaisi yhteyttä ja palauttaisi mallin minulle.