Pienoismallit.net

Jukka Luosujärvi

Vickers Wellington Mk.X 23.3.2018 19:13 Malli
E-P Sinkkonen kirjoitti:
Kyllä noita vanhoja Matchboxejkin rakentelee
Mullakin himottas tehdä muutama vanha, Wellingtonia on ollut ikävä ja Marauderia . BTW hieno malli, aavikko camo ja musta alapuoli luo hienon kontrastin värien välille.
Supermarine Spitfire Mk. I 20.3.2018 21:25 Malli
Täytyy myöntää että MkI on paremman näköinen kuin XVI, värityksestä tulee mieleen MkI Blenheim. Blennun vihreä/harmaa kaavio miellyttää mun silmää. Kiitos tästäkin, ilo silmälle ja hieno spekulointi vaihtoehtotodellisuudessa tapahtuneessa jutussa, itselle mallailu on hupia ja sitä että saa niitä omia kykyjään käyttää johonkin luovaan. What if on juurikin sellainen missä saa ja pitääkin jossitella, mitä jos… se avaa ihan uuden maailman missä kaikki on mahdollista, oma mielikuvitus vain rajana.
Supermarine Spitfire Mk.IXc 11.3.2018 16:33 Malli
Vuodoista voidaan olla monta mieltä , mutta on ollut ilo huomata että kehitystä on tapahtunut mallarilla. Toki mittakaava 1/32 on jo sellainen että yksityiskohtiin joutuu paneutumaan huolellisemmin. Laitoin merkille että kannuspyörä on väärin asennettu, tämän kerron vain siksi että tapana on että kun toinen on kuukauden rakentanut mallia, niin tunnissa kaikki mikä on mennyt väärin on kerrottu ;)
Muuten ihan asiallinen malli.
Anton 9.3.2018 20:12 Malli
Varsin hyvä Apoc kulkine, voisi jopa edustaa dieselpunk tyylistä kampetta joten mielyttää silmää ainakin meikäläisellä. Säistys on onnistunut aika hyvin, vaikka itse olisin hieman miettinyt minkälainen laite olisi ihan oikeasti. Melkoinen nyökkijä ainakin =) kaikesta huolimatta lopputulos on ihan kelvollinen ja toivoisinkin että saitille ilmestyisi enemmänkin apoc racer, diesel/steampunk juttuja.
Republic P-47 D Thunderbolt 6.3.2018 19:00 Malli
Juha Piisilä kirjoitti:
Ehkä itse olisin pikkusen hivassu renkaita pohjasta.
Näin jälkikäteen aateltuna jälkiasennus nakit olis ollu poikaa, niissä olisi hyvin mallinettu päällä oleva paino eli sen renkaan kylki pullistuu myös. Samanlaisen efektin olis tietty saanut kun olisi sulattanut ja painanut alustaa vasten, mutta en rohjennut kun tuli tuossa aikasemmin pilattua yhden koneen rattaat juuri niin.
Kalle Korkala kirjoitti:
kuvia olisi saanut olla enemmän, mm. pohjakuvaa jäin kaipaamaan. Itse laitan kuvat täysikokoisina sivulle (kuten ohje suosittelee) ja järjestelmä pakkaa ne automaattisesti. Näin saan 8 kuvaa mahtumaan palstalle.
Kuvakansion koko on aika olematon jos malleja ei ole arvosteltu tai niistä saadut arviot on huonot, mutta esm 3.5 keskiarvolla niin se annettu tila on kolminkertainen. Alapuolen kuvaa et olisi saanut muutenkaan, kun en sellaista ottanutkaan =)
Republic P-47 D Thunderbolt 5.3.2018 22:25 Malli
Aika pieni on tuo kansion koko jos ei saa arvosteluista kohtuullisia pisteitä, tähänkin täytyy sanoa että oma vika kun olen jättänyt mahdollisuuden pois, mutta ei lannistuta, tästä lähtien pitänee jättää se pojotus mahdollisuus, niin on toivoa joskus saada enemmän kuvia näkyville.
Olen harrastanut näitä "pikkusen" liian pieniä alustoja siitä syystä että esille laitto käy hankalaksi, toisin sanoen vitriini käy pieneksi.
Republic P-47 D Thunderbolt 5.3.2018 18:30 Malli
Pitää vissiin laittaa kärpäsenpaskan kokoiset kuvat jos haluaa enemmän… no kun järjestelmä on niin hassu että vaikka poista jonku mallin niin sitä tilaa ei löydy, niin tyytykää sitte näihin kuviin =D
Curtiss F11C-2 Goshawk… 29.1.2018 20:12 Rakennusblogi
Ora Lassila kirjoitti:
1/72-skaalassa tarjonta on aika hyvää, jos laskee mukaan nämä 60-luvun tarjoukset.
Se on tullut huomattua, siellä on paljon sellaisia mitä ei ikinä varmaan tule edes 48 skaalaan, muutenkin 72 skaala on kiitollisempi harrastuskohde kun siellä on sitä valinnanvaraa huikeasti enemmän kuin 48, itsestä vain tuntuu että kädet ja taidot ei riitä tuossa pienemmässä mittakaavassa.
Curtiss F11C-2 Goshawk… 29.1.2018 17:59 Rakennusblogi
Sieltähän se putkahti, yellow wings aikakauden koneet ovat hienoja. Itse kerää vähän uudempia USS Saratogan koneita ja samalla on tarkoitus löytää vielä itse laiva joka on 1/350 mittakaavassa ihan hyvän kokoinen. Saratoga pääsi uransa lopulla ydinkokeeseen Bikinin atollilla.

Laivaston kaksitasot tuntuu olevan harvinaista herkkua, varsinkin 48 skaalassa himotuimpien hinta kohoaa kipurajalle.
Curtiss F11C-2 Goshawk… 24.1.2018 21:31 Rakennusblogi
Tuleekos tästä Saratogan hävittäjä?? Silinterihattu viittaisi siihen, nimim. valkopyrstöjä itse keräilevä.