Pienoismallit.net

Jukka Luosujärvi

Zvezda vs. Eduard 1/48… 11.3.2017 10:40 Artikkeli
Omaan silmään jotenkin kävi tuon Eduardin mallintama niitti pinta, tuli mieleen Trumpeterin 262 =)
Yhtään G-Mersua en ole vielä tehnyt, joten voisi tuo Zvezdan G olla ihan potentiaalinen ehdokas, riippuen siitä miten moottoripellitys istuu kasatun moottorin ympärille. Oma kokemus on ollut että kun on mallinnettu moottoritila niin sitten niitä moottoripeltejä ei saa oikein mitenkään istumaan.
Blohm&Voss BV P-194 16.2.2017 06:54 Malli
Kaikkia Aatun kotkotuksia ei varmaan olisi kannattanut kuunnella =D, tämäkin tiedustelukone varsin tulivoimaisena ja pommikuormassa olisi saanut tuon näävelimiehen hyppelehtimään innostuksesta kuin konsanaan Ranskan kukistettuaan. Ompahan muotinikkarilla ollut hauskaa kun on ympännyt Gloster Meteorin keulan ja suihkumoottorin B&V upean lasitetun ohjaamon tilalle, mutta ei ehkä parhaimpia Luftwaffe 1946 tuotoksia.
Malli ihan hyvä, maalaus yms. varsin hyvin onnistuneita, mutta jotain mitä en osaa määritellä jäin kaipaamaan.
Ki-43 Hayabusa 6.2.2017 20:46 Malli
No itse en ole edes aloittanut omaa korkkarimallia, kyllä se sieltä tulee aikanaan =D,omasta mielestä tässä mallissa on toteutunut hyvin korkkariryhmiksen henki, hyvä E-P.
North American Aviation P-51B… 15.1.2017 10:53 Malli
Hyvää jälkeä, itse pidän tästä B mallista enemmän mitä D:stä, maihinnousuraitojen ylimaalaus on onnistunut kuten malli kokonaisuudessaan. Pisteytystä mietin kovasti ja itse asiassa oli aika vaikea arvosteltava. Ehkä tiheämpi arvostelu portaikko olisi paikallaan, nyt sitten sait matalemman vaihtoehdon mukaan tähdet :), että koita kestää.

Ainoa nillitys ei liity malliin ollenkaan, mutta olisi kiva jos siellä mallin tiedoissa olisi tieto että mistä paketoinnista on kyse ;), niin samalla näkee onko kyseessä OOB vai onko koristeltu aftermarket osilla/siirtokuvilla
Valokuvauslaatikko 14.1.2017 20:27 Niksi
Tämä on hyvä, itsellä ihan pahvilaatikosta& leivinpaperista tehty, toimii ihan hyvin mutta hieman pieni tuli tehtyä. Itse kun teen 48 skaalan koneita niin jo hieman isompi yksimoottorinen on ongelmallinen sovittaa laatikkoon varmaan sellainen A3 olisi sopivan kokoinen.
Lockheed P-38F Lightning 14.1.2017 10:35 Malli
Olis kiva jos tuolla mallin tiedoissa näkyisi mistä paketoinnista on kyse, mutta jos tämä on siihen Airfixin malliin perustuva, niin onhan uusimmat muotit vuodelta 1972.

What if malliksi ihan hyvä, camo sellainen että olisi ihan oikeastikkin voinut olla käytössä.
Hawker Hurricane 11.1.2017 17:01 Malli
Kiitokset E-P taustatiedoista ja Jannelle kommentista. Kyllä nämä Airfixin new tool sarjat on ihan hyviä ja ei niissä oikeastaan muuta vikaa ole kuin että kaiverrus on hieman rankalla kädellä tehtyä, mutta pieni liioittelu on vähän kuin tavaramerkki, olihan vanhoissakin niitit jotka olisivat mallin mukaan olleet vähintään puolen nyrkin kokoisia.
Hawker Hurricane 8.1.2017 12:30 Malli
Kiitos Pekka ja E-P kommentista, sinällään ihan kiva että kaikki kommentit olivat positiivisia, tähän mennessä 29 esitti mielipiteensä ja malli on hieman kaikkien omien mallien keskiarvoa paremmin sijoittunut eikä se loppujen lopuksi ole yhtään hassummin, yhä edelleen toivon että myös ne jotka eivät pidä jostakin mallissa antaisivat palautetta jos kritiikin aihetta on.
Suomi-Brewster 7.1.2017 12:35 Malli
Ensimmäinen suomikoneeni oli 38v sitten, Hellerin valmistama Curtiss maalattiin Miranolilla ja kuivumistakin odotettiin päiviä =) , tämä Brewster on huomattavasti edistyneemmin rakennettu ja ei yhtään hassumpi ensimmäiseksi malliksi, ei muuta kuin uusia vaan tekeille jos intoa riittää.
Hawker Hurricane 5.1.2017 16:30 Malli
AJ kirjoitti:
Erittäin onnistunut lekomalli esikuvastaan, ei mitään nillityksiä ja urputuksia, vaan ainoastaan kehuja - parhaita Hurricane-lekomalleja saitilla, ellei peräti paras. Hieno Hurricane-malli hienosta esikuvasta. Parhain terveisin, AJ
Aika rohkeasti sanottu, mutta kiitos ja kiva että miellyttää silmää. Mutta tosiaan tuntui ihan hyvältä tehdä tätä Airfixin sarjaa, jos en väärin muista niin hieman piti sovittaa moottoripellityksen alaosaa, mutta luulen että mulla tuli joku asennuskämmi siinä kun muuten tuntui menevän kasaan kuin Tamiya konsanaan.

2.5 miljoonaa puntaa Hurricanesta ei mahoton ole, tosin itselle ton hankinta olisi silkkaa pröystäilyä kun ei lentolupakirjaa ole, enkä saa =)