Pienoismallit.net

Jukka Luosujärvi

CurMusBrewLock 17.5.2017 22:02 Malli
P-38 kohdalla mulla olis muistikuva että briteille piti toimittaa koneet joissa molemmat potkurit pyörivät samaan suuntaan, no sillä oli lento ominaisuuksia pahentava vaikutus ja taisivat todeta että *aska vehe, äläkää ennään tarjokko näitä meille ;)
A6M5a 16.4.2017 23:51 Malli
Tätä olen pitkään toivonut, rohkeita ulostuloja mallailun saralta. Tämäkin A6M5A varsin hyvä, tosin mittakaava 1/32 asettaa jo omat vaatimuksensa ja siihen nähden annoin omat pisteeni joiden takana myös seison. Plussat siitä että on ihan hyvin esitetty kulumaa, mutta joissain kohdissa on hieman jäänyt viimeistelyyn päälle tehdyn meiniki, kuitenkin sivellin malaukseksi varsin hyvin onnistunut.
Zero on itselle eräs ikoneista, toisen maailmansodan malleista, kieltämättä eräs kauneimmista koneista ja jos olisi halunnut tehdä Best of the show mallin olisi pitänyt venyä äärimmilleen, mutta tämmöisenään ihan hyvä malli (ja todellakin parempi mitä suurin osa saa aikaan)
Grumman Hellcat Mk.I Royal… 15.4.2017 22:52 Malli
Yritin itsekkin saada kuvan "The low budget aircraf carrier with Hellcat", mutta ne näytti ihan paskoilta verrattuna tähän sun ottamaan. Briteillä oli joku himo nimetä uudestaan lend and lease vehkeitä, eikös villikisu ollu Martlett tjsp. Eipä sillä, juurikin tämä malli innoitti jatkamaan Hellcatin parissa kun oli hieman puhti pois Classic Airframesin Iman Ro:n jälkeen, mielessä oli koko ajan tämän upea ulkoasu ja tähän verraten yritin itsekkin saada omastani jonkinlaisen.
Zvezda vs. Eduard 1/48… 11.3.2017 10:40 Artikkeli
Omaan silmään jotenkin kävi tuon Eduardin mallintama niitti pinta, tuli mieleen Trumpeterin 262 =)
Yhtään G-Mersua en ole vielä tehnyt, joten voisi tuo Zvezdan G olla ihan potentiaalinen ehdokas, riippuen siitä miten moottoripellitys istuu kasatun moottorin ympärille. Oma kokemus on ollut että kun on mallinnettu moottoritila niin sitten niitä moottoripeltejä ei saa oikein mitenkään istumaan.
Blohm&Voss BV P-194 16.2.2017 06:54 Malli
Kaikkia Aatun kotkotuksia ei varmaan olisi kannattanut kuunnella =D, tämäkin tiedustelukone varsin tulivoimaisena ja pommikuormassa olisi saanut tuon näävelimiehen hyppelehtimään innostuksesta kuin konsanaan Ranskan kukistettuaan. Ompahan muotinikkarilla ollut hauskaa kun on ympännyt Gloster Meteorin keulan ja suihkumoottorin B&V upean lasitetun ohjaamon tilalle, mutta ei ehkä parhaimpia Luftwaffe 1946 tuotoksia.
Malli ihan hyvä, maalaus yms. varsin hyvin onnistuneita, mutta jotain mitä en osaa määritellä jäin kaipaamaan.
Ki-43 Hayabusa 6.2.2017 20:46 Malli
No itse en ole edes aloittanut omaa korkkarimallia, kyllä se sieltä tulee aikanaan =D,omasta mielestä tässä mallissa on toteutunut hyvin korkkariryhmiksen henki, hyvä E-P.
North American Aviation P-51B… 15.1.2017 10:53 Malli
Hyvää jälkeä, itse pidän tästä B mallista enemmän mitä D:stä, maihinnousuraitojen ylimaalaus on onnistunut kuten malli kokonaisuudessaan. Pisteytystä mietin kovasti ja itse asiassa oli aika vaikea arvosteltava. Ehkä tiheämpi arvostelu portaikko olisi paikallaan, nyt sitten sait matalemman vaihtoehdon mukaan tähdet :), että koita kestää.

Ainoa nillitys ei liity malliin ollenkaan, mutta olisi kiva jos siellä mallin tiedoissa olisi tieto että mistä paketoinnista on kyse ;), niin samalla näkee onko kyseessä OOB vai onko koristeltu aftermarket osilla/siirtokuvilla
Valokuvauslaatikko 14.1.2017 20:27 Niksi
Tämä on hyvä, itsellä ihan pahvilaatikosta& leivinpaperista tehty, toimii ihan hyvin mutta hieman pieni tuli tehtyä. Itse kun teen 48 skaalan koneita niin jo hieman isompi yksimoottorinen on ongelmallinen sovittaa laatikkoon varmaan sellainen A3 olisi sopivan kokoinen.
Lockheed P-38F Lightning 14.1.2017 10:35 Malli
Olis kiva jos tuolla mallin tiedoissa näkyisi mistä paketoinnista on kyse, mutta jos tämä on siihen Airfixin malliin perustuva, niin onhan uusimmat muotit vuodelta 1972.

What if malliksi ihan hyvä, camo sellainen että olisi ihan oikeastikkin voinut olla käytössä.
Suomi-Brewster 7.1.2017 12:35 Malli
Ensimmäinen suomikoneeni oli 38v sitten, Hellerin valmistama Curtiss maalattiin Miranolilla ja kuivumistakin odotettiin päiviä =) , tämä Brewster on huomattavasti edistyneemmin rakennettu ja ei yhtään hassumpi ensimmäiseksi malliksi, ei muuta kuin uusia vaan tekeille jos intoa riittää.