Pienoismallit.net

Tomi Mynttinen

Sivuston ylläpitäjä

Hyvää joulua!   24.12.2018 11:36
Hyvää joulua kaikille sivuston jäsenille ja vierailijoille!
Tuo on minunkin mielestäni hyvä idea. Laitan sen todo-listalle, joten toteutuu viimeistään sivustouudistuksen yhteydessä. Silloin on tulossa myös lista ehdotetuista ryhmärakenteluista, jotka eivät ole vielä keränneet tarpeeksi ilmoittautuneita.

Mikä olisi muuten mielestänne sopiva aika ehdotetuille ryhmärakentelulle kerätä osallistujia? Olisiko 1–2 kk riittävä aika katsoa tuleeko tuo vähintään kymmenen osallistujaa?
Kiitos kaikille äänestykseen osallistunelle käyttäjillä. Osallistuneista 67 % oli sitä mieltä, että rajan voisi laskea kymmeneen osallistujaan ja loput olivat sitä mieltä, että raja voisi pysyä nykyisessä 20 osallistujassa. Rajan laskeminen viiteen osallistujaan ei saanut lainkaan kannatusta.

Tämän perusteella oli helppo tehdä päätös, eli ryhmärakenteluiden vähimmäsosallistujamäärä on nyt kymmenen.
Tamiya putty ohentaminen   18.11.2018 15:27
Kitin ohentaminen onnistuu tosiaan esimerkiksi nesteliimalla tai Tamiyan keltakorkkisella Lacquer Thinnerillä, mutta uskoisin Mr. Surfacer 500:n olevan vieläkin parempaa tulosteen pinnan tasoittamiseen.
Sivustolla tapahtunutta   20.10.2018 19:45
Palveluntarjoaja oli ilman mitään ennakko- saati jälkikäteisilmoituksia tehnyt ohjelmistopäivityksiä, joka aiheutti muun muassa tuon ongelman. Sain nämä nyt korjattua, ja lista toimii jälleen.
Nordic Challenge turinat   1.10.2018 17:44
Mika A.C. Heikkilä kirjoitti:
Kävin yrittämässä lisätä malli kisaan sen englanninkielisen NC:n linkin kautta - ei onnistunut.
Kiitti ilmoituksesta! Siellä oli nähtävästi pieni bugi, jonka vuoksi käyttäjä ohjattiin väärälle sivulle onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen. Ilmoittautuminen sinänsä onnistui normaalisti ja ilmoitetut mallit ovat nähtävissä Ilmoittamasi mallit -sivulla.

Tämä bugi on nyt korjattu ja se koski tosiaan vain käyttäjiä, jotka käyttivät englanninkielistä lomaketta ja olivat sisäänkirjautuneena palveluun. Bugi on jäänyt aikanaan huomaamatta, kun tuo englanninkielinen lomake on tarkoitettu oikeastaan lähinnä ulkomaalaisille, joille olisi hankala rekisteröityä jäseneksi täysin suomenkieliselle sivustolle.
Nordic Challenge turinat   1.10.2018 10:39
Pahoitteluni järjestelmän aiheuttamista väärinkäsityksistä. Tuo teksti on tosiaan ollut alusta asti mukana, koska tuolloin oli yleinen käytäntö, että paikan päällä ilmoittautuminen onnistuu. Otin tuon maininnan kuitenkin nyt kokonaan pois, jotta jatkossa vältytään tuollaisilta ikäviltä väärinkäsityksiltä.

Laitoin kuitenkin todo-listalle, että tulevaisuudessa tuo olisi erillisenä asetuksena, jolloin järjestäjä voi itse valita haluaako vastaanottaa ilmoittautumisia vielä paikan päällä.
Nordic Challenge turinat   1.10.2018 09:57
Ilkka Tuomioja kirjoitti:
Lisäsin äsken oman mallini ongelmitta.
Tuo johtui itseasiassa vain siitä, että olet tapahtuman ylläpitäjä, jolloin mallien ilmoittaminen onnistuu aina vaikka aika olisikin mennyt umpeen.

Ennakkoilmoittatuminen oli tosiaan merkitty päättymään 30.9., mutta päivitin tapahtuman tietoihin oikean ajan, joten ilmoittautuminen onnistuu kaikilta vielä tänään ja huomenna.
Pahoittelut vastauksen viivästymisestä, Jari.

Info-osiosta tosiaan löytyy valmis banneri koodeineen, mutta mikäli se ei näy, johtuu se todennäköisesti siitä, että jollakin ohjelmalla on estetty mainosten näkyminen Pienoismallit.netissä.

Tarvittaessa teen toki mielelläni muitakin bannereita. Minkä kokoisen tarvitsisit?