Tietojen muokkaus

Jos olet rekisteröitynyt Pienoismallit.netin käyttäjäksi, ja olet tapahtumaa lisätessäsi ollut sisäänkirjautuneena sekä ilmoittanut olevasi tapahtuman järjestäjä, pystyt jälkikäteen muokkaamaan tapahtuman tietoja.

Tämä tapahtuu klikkaamalla tapahtumasivun vasemmassa reunassa olevaa Muokkaa tietoja -painiketta.

Jos et pääse muokkaamaan tapahtuman tietoja ja huomaat tiedot virheellisiksi tai puutteellisiksi, olethan ystävällinen ja lähetät asiasta palautetta ylläpitäjälle, joka korjaa tiedot oikeiksi.