Ilmoitetut mallit

Mukaan ilmoitetut mallit löytyvät tapahtumasivun vasemman reunan valikon kautta. Sivulla ovat listattuna kaikki toistaiseksi ilmoitetut mallit ilmoittautumisjärjestyksessä luokkakohtaisesti lajiteltuna.

Mallin nimeä klikkaamalla pääset tarkastelemaan tarkempia tietoja, ja Muokkaa-linkin kautta voit tarvittaessa muuttaa mallin tietoja.

Listan vasemmassa reunassa on valintaruutu, jonka avulla voit suorittaa yhdellä kertaa useampaan malliin kohdistuvia toimenpiteitä:

Merkitse saapuneeksi
Kun malleja alkaa saapua tapahtumapaikalle, voit tämän toiminnon avulla merkata malleja näyttelyyn saapuneeksi.
Merkitse saapumattomaksi
Kun mallien vastaanotto tapahtumapaikalla päättyy, voit tällä toiminnolla merkitä ne ennakkoon ilmoitetut no-show-mallit, jotka eivät saapuneet paikalle.
Poista
Tällä toiminnolla voit tarvittaessa poistaa kaikki valitun mallin tiedot kokonaan tapahtuman yhteydestä.

Huom! Mallien merkkaaminen saapuneeksi tai saapumattomaksi ei ole pakollista, mutta voit käyttää näitä toimintoja selkeyttämään työskentelyä ja hahmottamaan mitä malleja on paikalla. Lisäksi näet yhdellä silmäyksellä kuinka monta mallia ja mallaria näyttelyyn on todella osallistunut.

Mallien listaus luokkakohtaisesti

Klikkaamalla luokan nimeä näet listauksen vain kyseisen luokan malleista.

Ilmoitettujen mallien muokkaus

Klikkaamalla mallin nimeä näet sen kaikki tarkemmat tiedot ja toiminnot.

Listojen tulostaminen

Sivun alareunasta löytyy Lataa PDF-tiedostona -painike, jota klikkaamalla palvelu muodostaa aina ajantasaisen PDF-muotoisen listauksen malleista.

Tämän tiedoston voi tulostaa esimerkiksi mallikilpailun tuomareille. Tulosteen oikeassa reunassa on jokaisen mallin kohdalla tyhjä sarake, johon tuomari voi merkitä mallin sijoituksen.

Tietojen vieminen ulos järjestelmästä

Jos haluat käyttää ilmoitettujen mallien tietoja jossakin muussa järjestelmässä, löytyy sivun alareunasta Lataa CSV-tiedostona -painike jota klikkaamalla palvelu muodostaa aina ajantasaisen CSV-tiedoston sen hetkisestä näkymästä.

CSV-tiedosto on avattavissa muun muassa kaikilla yleisimmillä taulukkolaskentaohjelmilla, ja sen avulla voit tehdä mallien tiedoilla myös sellaisia toimenpiteitä, joita Pienoismallit.netin tarjoama järjestelmä ei toistaiseksi tarjoa.

Otan kuitenkin aina mielelläni vastaan ehdotuksia, joilla järjestelmää voisi edelleen parantaa. Joten mikäli mielessäsi on jokin iso tai pieni kehitysehdotus, ota yhteyttä.