Pienoismallit.net

Ryhmärakentelu: Korean sota

Mika H kirjoitti:
Petri Jaatinen kirjoitti:
Hyvä, kiitoksia! Piti vaan varmistaa asia. :)

Tekeeköhän mikään muu valmistaja kuin Bisons decal kyseisen yksikön siirtokuvia? Itse en ainakaan ole googlettelemalla löytänyt. Biisonia ei taida Suomesta saada eikä ulkomaisissakaan kaupoissa näytä oikeaa arkkia löytyvän.Siis jotain tuollaista, ja lähinnä tarvin tuon tekstin"Rice's red devils". Eli jos jollain on ylimääräisiä 1/35, niin yv:tä tulemaan, olisin kiinnostunut ostamaan!
Bison decals #35036 Lucky model.com:sta hintaan ~6.20€ kotiin tuotuna.

yt,
-Mika-
No olihan niitä, ei vain osannut etsiä oikeasta paikasta. Nyt tilattu, kiitos Mika!
Korean sodan ilmojen härvelit saaneet maalia pintaan. Yritin ensin maalata siveltimen kanssa tuota Migiä, mutta ei siitä tullut oikein hyvää, niin suihkasin ruiskulla uudet värit. Maaleina käytetty Humbroleja, joita kokeilin ensimmäistä kertaa ruiskun kanssa. Tosin jouduin vielä maalirajoja fiksaamaan siveltimen kanssa.
Moi,
M-46 olis melkein valmis ja myös sen kaverina valmistunut Dragonin M26A1. Sain Centurion Mk.III tornin käsiini niin eiköhän sekin ehdi ryhmään AFVclubin rungolla.
Pitäis harjoitella tota kuvaamista.

Tero
Moi!
Lisäsin nuo Teron mallit avausviestin listaukseen. Simolle kiitokset hänen mallien kuvista. Muidenkin WIP-kuvat tervetulleita ryhmiksen edetessä.

EDIT: Päivitän samalla oman osallistumiseni Swordin 1/72 Lockheed P-80:llä ja jos aikaa riittää lisäksi Monogramin 1/48 Republic F-84G Thunderjet
Viimeksi muokattu 14.4.2012 10:59
Tietäisikö kukaan missä olisi hyvä kuva m4a3e8 vaunun takaosasta Koreassa? Pitäisi nähdä vähän merkintöjä ja että mitä työkaluja oli takakannella.
Mä oon löytänyt kuvia vaan edestä ja sivusta päin. Varsinkin kuva työkaluista olisi tärkeä!
Viimeksi muokattu 16.4.2012 21:20
Moi Petri, Eipä Korean sodan M4A3E8:ssa mitään erikoista vs WWII:n aikaiset M4A3E8 ollut, paitsi taakse lisättiin yhteysradio jalkaväelle; tosin jo WWII aikanakin niitä radioita asennettiin. Merkinnät oli normaaliin jenkkityyliin - vasemmalla takarungossa ensin divisioonan numero, väliviiva, sitten pataljoonan numero ja panssarikolmio sekä oikealla takarungossa ensin komppanian kirjain, väliviiva ja sitten vaununumero eli ei mitään erikoista. Esim. Korean sodan M4A3E8: Toisen joukkueen toinen vaunu, C komppania, 72. panssaripataljoona, 2. Jv-divisioona:

Vasen puoli merkinnät: 2-72panssarikolmio
Oikea puoli merkinnät: C-22

Ohessa pari kuvaa, jotka kertonevat asian:

Korea M4A3E8 takakuva:

M4A3E8 Sherman tuliasemassa Koreassa:

Toivottavasti auttoi. Parhain terveisin, AJ
Viimeksi muokattu 16.4.2012 22:10 +
  • Täsmennys AJ
Kyllä auttoi, kiitos vain AJ! Ensimmäistä kuvaa en ole nähnytkään ja siitähän asiat selviää hyvin.
Miika Kaarna kirjoitti:
Aloituspäivä on tammikuun 15. ja päätöspäivä otetaan siitä noin vuoden päähän, eli 14.2.2013.

Osallistujat

Jussi Mänttäri: 1/72 F-86 Sabre
Tää on ihan unohtunut… Hyvä kun joku "muistutti" :D
Dokkari Korean vaunutaisteluista: youtu.be/qDDU0ZDYic8