Pienoismallit.net

Pienoismallimarketti.fi päivitetty 19.05.2017

Loppuviikkoon vielä Hasegawalta lentokonepläjäys. Mittakaavat 1/72-1/32 edustettuina. Aksevalta painotteinen. 1/32 mittakaavaan Mitsubishi A6m5c Zero tyyppi 52. 1/48 mittakaavaan Zeroa myös. Se legendaarisin Type 21. Eli A6m2.
Saksalaista tukialus vastinetta. Graf Zeppelinille suunniteltu T malli. Nyt kylläkin T-2 eli pitkäsiipinen tukialusvermeistä riisuttu malli.
1/72 mittakaavaan. Japanin torbedopommituksen selkäranka eli B5n2 Kate. Brittipommittajien kauhuksi tarjolle myös Luftwaffen yöhävittäjä Ju-88 A-6/U. Jottei menisi ihan fiilistelyksi laitetaan vielä pahisten B-26 F/G Marauder.
Voi tosin siltikin fiilistellä viikonloppua esim. pienoismallirakentelun parissa.

Hyvää Viikonloppua.
T: Jussi

www.pienoismallimarketti.fi
https://www.facebook.com/pienoismallimarketti/
Grillaa, Grillaa, Grillaa.
Kesä tuli. Samalla tuli Tamiya:n ja MiniArtin lähetys. Mukana MiniArtin suomi panssarimiehiä. Toki tuli myös saksalaisia ja neuvostoliittolaisia panssariukkoja. MiniArtilta myös SU-122 ja siihen kyytipojaksi Tamiya:n BT-7. Tamiylta myös sakujen vaunuja.

Tilaustuote tilaus lähtee sunnuntaina. Mahdollista tilata myös Tamiya:n 1/35 vaunuja ja 1/72 lekoja niin Tamiylta, Airfixilta ja Italerilta. Ei löydy nettisivuilta, mutta yv, email, facebook kyselyä mahdollisesta vaunusta ja kerron saatavuuden sekä hinnan.

Ny rillataa
T: Jussi

www.pienoismallimarketti.fi
https://www.facebook.com/pienoismallimarketti/