Pienoismallit.net

Uutuuksia maailmalta

AFV Clubilta Nashorn, Churchill Mk. III "Dieppe" ja Churchill Mk. IV! Hienoa, että AFV club julkaisee Churchillejä kunnolla kun on vauhtiin päässyt.

PMMS
Jokaiselle jotain. Eli autoja, lekoja, vaunuja, laivoja, scifiä jne…jne
public.fotki.com/SteveG26/i-hobby-expo-2009/
Nuo tulevat Lindbergin mallit "jännittävät" laadullaan. Onko huimaa edistystä tapahtunut vai mennäänkö niin ja näin heidän mallipolitiikassa. Oli meinaan siinä 1/48 Bristol Bulldog.
Antti Pentikäinen kirjoitti:
Nuo tulevat Lindbergin mallit "jännittävät" laadullaan.
Ainakin kuulemma paljon kohuttu ja odotettu (laivamallareiden piirissä) 1/72 Japanilainen sukellusvene C-1 osoittautui fiaskoksi, vaikka valmistajan mukaan sen olisi pitänyt olla vakavasti otettava malli.
Taitaa olla osin uudelleenlämmittelyjä nuo Lindbergin mallit, joten mitään varsinaisesti uutta ei tiedossa.
Ainakin automalleissa Lindbergin laatu kuulemma vaihtelee erinomaisista ja tyydyttäviin. Itse olen toistaiseksi törmännyt enemmän niihin erinomaisiin kuin tyydyttäviin. Ja pitäähän jokaisella varteenotettavalla mallivalmistajalla olla oma "fiasko"
Pasi Kiiski kirjoitti:
Ainakin kuulemma paljon kohuttu ja odotettu (laivamallareiden piirissä) 1/72 Japanilainen sukellusvene C-1 osoittautui fiaskoksi, vaikka valmistajan mukaan sen olisi pitänyt olla vakavasti otettava malli.
I-53 Kiinnosti minuakin! Lähes jo tilasin mallin jenkeistä… Mutta luettuani kuinka Lindberg on tyrinyt mm. kannen luukkujen mittasuhteissa yms. niin jätin tilaamatta. Odotellaan sitä toista mallia josko olisivat korjanneet virheet siihen. Myös I-400 kiinnostaisi jos vain tulisi joku konversio…
[qupoistettu
Viimeksi muokattu 12.1.2013 19:16
JouniR kirjoitti:
ps. Smerin Bulldog EI ole tehty samoilla muoteilla ja se on valovuoden huonompi.
Jep. Mm. Dekaalien paikat valettu kohokuvioina muoviin - siis sarjan osiin! On varmasti mieltäylentävää hioa kokardit ja muut pois ja päästä sen jälkeen väsäämään kangaspinnoitteet ja muut hukkuneet detaljit ja verhoilut kohdilleen.
Tamiyan 1/32 Spitfire IX:stä arvostelu.

Aika uskomaton malli tuon perusteella:O