Pienoismallit.net

Landsverk Anti II

Esko Koskinen kirjoitti:
Mikko Mäkelä kirjoitti:
Kun olisi edes jossain mallissa samanlaiset telat ja telapyörät, niin voisi tehdä scratchina.
Jos nyt en ihan väärin muista niin Model Kastenilla oli aikanaan Toldin/Nimrodin tela tuotannossa ei-toimivina irtoteloina; eri asia sitten onko enää. Pienellä tuurilla voisi jonkun varastosta joutilaat löytyä.
Combat modelsin listoilta ainakin löytyy Landsverk/Nimrod/Toldi telat.
Ei ole mallia ei eikä sopivia pyöriäkään. Model Kastenin telatkaan eivät ole täsmälleen päsmälleen oikeat Landsverk Antiin, koska telahammas on liian lyhyt. Ulkonäon puolesta ne kyllä menevät täydestä, mutta teloja tarvitaan kaksi settiä. Resiinimallin tekeminen Landsverkistä on aikamoisen työn takana enkä ihemettele yhtään, että se on jäänyt Azimutilta kesken.

t. Jari
Joskus vuosia sitten eräs suomalainen huippumallari oli tekemässä juurikin Landver Antia ihan alusta lähtien, mutta en ole kaveria tavannut vähään aikaan. Tiedä sitten mikä on tilanne nykyään mallin kanssa.
Kunhan ei olisi ollut "Marttyyrimallari Ttt" :D :D :D

Vakavasti ottaen, Hobbybossilta ja Broncolta on nuo injektiomallit Nimrodista olemassa tätä nykyä. Onko kukaan asioista oikeasti ymmärtävä tehnyt listaa Nimrodin ja Landsverkin eroista? Tällaiselle maallikolle ne ovat aika lailla yksi yhteen: hassu alusta, erikoiset telat, 40mm tykki ja päältä avoin torni.
Yksi huippumallari tosiaan on landsverkin kanssa puuhaillu ja it museolla vaunua mittaillut… enkä usko ko. Henkilön tuntien, että kyse on marttyyrimallarista. Muistaakseni it vaunun jokainen kulma ja taite on uniikki, joka hidastaa ko. Scratch-projektin etenemistä