Pienoismallit.net

IPMS -Finland 50 vuotta Juhlanäyttely

Näyttely järjestetään Suomen Ilmailumuseolla 12. toukokuuta 2018.

Näyttelyn tarkoitus on esitellä IPMS-Finlandin vuosien saatossa rakennettuja malleja kaikilta pienoismuovimallailun osa-alueilta. Mukaan toivotaan niitä “ensimmäinen mallini” kuin myös “mestariteokseni” malleja. Koska kyseessä on näyttely ei varsinaista kilpailua käydä, mutta yhdistyksen kunniajäsenet käyvät näyttelymallit läpi ja palkitsevat niistä muistoja herättävimmät ja muuten vain sykähdyttävät mallit

Osallistuminen näyttelyyyn ei edellytä IPMS jäsenyyttä, kaikki mallarit ovat tervetulleita mukaan. Jokainen osallistuja saa muistoksi IPMS-Finland 50 vuotta pinssin. Tämän pinssin siis saa vain ja ainoastaan tästä näyttelystä!

Ilmoittautuminen tapahtuu nettilomakkeen kautta 10.5.2018 mennessä jotta tiedämme varata pöytätilaa malleille. Paikanpäällä ei ole varsinaista ilmoittautumista, vain mallien rekisteröinti ja laputus pöydille asetettaessa.

Paikalla myös kauppiaat: Mallisto, Pienoismallimarketti, Hobby Paint N' Stuff ja Scale Supply.

Näyttely on avoinna kello 10.00 -17.00 ja siihen on vapaa pääsy. Ilmailumuseon näyttelyihin on normaali sisäänpääsymaksu.

Suomen Ilmailumuseo, Karhumäentie 12, 01530 Vantaa

Mallien ilmoittaminen ja lisätietoja: https://www.ipms.fi/ipms50v

Tervetuloa tutustumaan pienoismallailuun ja muistelemaan kuluneita vuosikymmeniä!
Tervetuloa joukolla mukaan!

Vielä ehtii ilmoittaa malleja näyttelyyn.
Varmistan vielä, että mihin aikaan mallit pitää viimeistään tuoda näytille?
Malleja saa tuoda lauantaina alkaen klo 8 aina klo 11 asti
Vielä on muutama tunti aikaa ilmoittaa mallit mukaan!
Näyttely tuli ja meni.
Itsekin osallistuin.
malleja oli paljon ja kiinnostavia. Kauppiata tilan huomioon ottaen ihan riittävästi.
Henki oli hyvä ja kokonaisuus positiivinen.
Ja pakko kehua, että kahvi ja kakku ilmailumuseon kahviosta oli todella hyvää ja edullista.
Pinssiä ei kyllä näemmä jaettu, mutta se on pieni harmi. Kokonaisuus jäi huomattavan positiiviseksi.
Kiitoksia järjestäjille.
Pinssi jaettiin ja sinun pinssisi on kyllä saatavilla. Et jää ilman, jako tapahtui ilmoittautumisen yhteydessä IPMS-ständillä.
Kuten sanottu malleja 65:ltä mallarilta ja niitä oli 336 mutta jos jokainen maalattu sotilas lasketaan niin 512.
Moi,

Mukava tapahtuma, kiitos järjestäjille. Oikeastaan ainoa harmi oli se, että malleilla ei ollut esittelylappua. Eli mikä vaunutyyppi tai lentokone oli kyseessä. Serkkuni kävi tutustumassa tapahtumaan ja oli aika innoissaan. Vaunuista pystyin kertomaan mikä mikäkin on, mutta lentokone puolella oli jo hankalampaa Mersuja ja Mustangeja lukuunottamatta. Erityisesti harmitti, kun ei osannut kertoa eikä tunnistanut komeita I maailmansodan aikaisia kaksitasoja!

Seuraavalla kerralla maininnat vaunu- ja konetyypeistä ja muistakin kuten laivoista ja sukellusveneistä. Tämä avaa mallailun maailmaa enemmän myös niille henkilöille, jotka viimeksi rakensivat Airfixin Stirlingin joskus vuonna 1976.

T. Jake
Jari B. Miettinen kirjoitti:
Pinssi jaettiin ja sinun pinssisi on kyllä saatavilla. Et jää ilman, jako tapahtui ilmoittautumisen yhteydessä IPMS-ständillä.
Kuten sanottu malleja 65:ltä mallarilta ja niitä oli 336 mutta jos jokainen maalattu sotilas lasketaan niin 512.
Hmmm…
Annoin pitkän palautteen, jossa pinssin saamattomuus oli ainut negatiivinen osa, ja se näemmä oli ainut johon kiinnitettiin huomiota.
Hyvä:
Kun tulin mallin kanssa paikalle noin 10:30, niin etsin paikkaa minne ilmoittautua. Siinä ruuhkassa sitten joku tuli vain sanomaan, että "laita mallisin pöydälle minne sattuu" ja siinä kaikki.
En voi sanoa nähneeni sen kummempaa ilmoittautumispaikkaa.
Hyvä huomio Jake, kiitos palautteesta. Asia huomioidaan seuraavassa näyttelyssä. Nyt ei ollut museolla mahdollisuutta lappujen ja lisätietojen printtaukseen.