Pienoismallit.net

Revell sarjat alennushintaan

En löytänut sopivaa säiettä, niin pistinpä uuden.
Tänään sattumalta Keravan prismassa huomasin Revellin tuotteita mukavissa alehinnoissa.
Monet sarjat jopa 33 -67% alennuksessa.

Mahtaako olla kaikissa Prismoissa?
Ainakin Imatran Prismassa olivat alennuksessa myöskin. Ikävä kyllä valikoima on aika huono.
Ei ole kaikkialla. Prismalla on tapana laittaa aina ajoittain eri myymälöissä alennuksia. Nyt Espoossa ja Helsingissä oli muuten normaalihinnat, mutta muutama mallilajitelma oli Malmilla alennuksessa ja jokin yksittäinen myös Viikissä, mutta hiukan pienemmässä alennuksessa. Parhaimmillaan Helsingin sisälläkin on siis samalle tuotteelle kolmea eri hintaa. Prisma on sikäli helppo, että myymälähinnat näkee netistä.
Tommi Lukkarinen kirjoitti:
Ainakin Imatran Prismassa olivat alennuksessa myöskin. Ikävä kyllä valikoima on aika huono.
Siellä on aina surkea valikoima.
Jukka Lahtinen kirjoitti:
Mahtaako olla kaikissa Prismoissa?
Voi olla että ei kaikissa koska alueelliset osuuskaupat; ts Helsinki-Espoo -alueella Prismat ovat HOK-Elannon, Tampereella taas Osuuskauppa Pirkanmaan jne. Mutta kuten näkyy, pk-seudunkin sisällä voi olla eroja.
Oho, itse olen katellut noita lähinnä Kaaren ja Sellon prismoissa. Eipä ole alennuksia. Ehkä täälläpäin mallit käy paremmin kaupaksi. Nuo kuulostaa hyllypoistoilta, harmi sinänsä. Poikakin innostui nyt kyllä tekemään malleja kun sattumalta bongailtiin kauppareissulta tankkeja. On pelannut World of Tanksia.. :) no hyvä seuraus..
Toivottavasti ei ole sellainen tilanne, että haluavat poistaa mallit valikoimastaan. Revellit eivät ole olleet aivan loistavampia, mutta kuitenkin kohtuullisia. Todella ikävää, jos viimeinenkin marketti-pienoimallisarja poistuu. Taistelkaamme sitä vastaan. Mistä muuten aloitteleva mallari voisi enää saada mallailukipinää, jos ei edes Prismoissa ole pienoimallipaketteja myynnissä?
Tarkoitan nyt tilannetta koko Suomen vinkkelistä. Kehä-kolmosen ulkopuolella on pienoismalleja myyviä kivijalkakauppoja ollut, …? No ehkä Prismat?

Pelätään pahinta ja toivotaan parasta, vai miten päin se meni?
Kuten sanottua, niin Prismoissa on ollut näitä alennuksia jo vuosia, joten siitä itsessään ei kannata päätellä liikoja. Tämä ei toki poista mahdollisuutta, että joku kerta ne poistuvat kokonaaan.
Tommi Lukkarinen kirjoitti:
Ainakin Imatran Prismassa olivat alennuksessa myöskin. Ikävä kyllä valikoima on aika huono.
Niin on, itse poimin sieltä talteen vain revellin kuplan.. ja nyt on aika koskemattoman näköinen ollut "lähikaupan" hylly siitä miten jätin laatikot sinne..
Ei ole Kotkan (Sutelan) Prismassakaan kovin laaja mallivalikoima. Mielenkiintoiset uutuudet katoavat hyllystä varsin nopeasti. Star Wars aiheet ovat vallanneet tilaa perinteisemmiltä aiheilta.

E-P