Pienoismallit.net

Suuri Snadi/Nordic Challenge ilmoittautumiset paukkuu

Dodii, jopa meikäläinen sai aikaan ilmoitettua viisi mallia Nordiciin - hopi hopi, ilmoittakaa ihmeessä te muutkin. Tänään puoleen yöhön mennessä!
Aina välillä kuulee, että ”ei mun mallit ole niin hyviä” - höpsistä, yllätytte itsekin, kun viette mallit näytille, miten hyviä ne ovatkaan. Suomalainen vain on niin vaatimaton, ettei näe oman mallinsa tasoa. Itse asiassa, en ole montaakaan ”huonoa mallia” täälläkään nähnyt. Alkaa uudet sarjat ja maalit yms. olemaan niin hyviä, ettei niitä vissiin saa sössittyä😉.

(Jos tämä ketju jo jossain lymyilee, niin kannattanee siirtää nämä meikäläisenkin löpinät muiden sekaan.)
Laitanpa tämän infon vielä tännekin. Mallien tuonti Otahallin yläpuolella olevan parkkipaikan kautta. Parkkipaikka on varattu tapahtumalle ja P-merkin alta lisäkilvet on peitetty mustilla pusseilla. P-paikan perältä lähtee hiekkapolku, jota pitkin kävellen syvennykselle josta pääsee mallin kanssa sisään. Lisää parkkipaikkoja löytyy Dipolin pihasta sekä Otarannan päästä, mikäli paikat täyttyvät.
Hiukan palautetta Otahallin pysäköinnistä tai ainakin niiden puutteesta lauantain osalta.
Toki on ymmärrettävää, että Otahallin vuokrat ovat varmasti edullisemmat, kuin esim. nämä uudemmat messu "palatsit", mutta ainakin lauantai osalta tulijoita olisi ollut selvästi enemmän, kuin pysäköintiin mahtui.
Itse ei päästä paikalle kuin autolla ja mahdolliset ostokset menevät mukavammin autoon, kuin julkisiin kulkuvälineisiin.
Lauantaina noin 13.00 ajeltiin noin 50min ympyrään Otahallin lähellä ja välillä kauempana ja tyhjää paikkaa ei ollut missään tai sellaiseen jonotti vähintään viisi autoa.
Koko paikan etsinnän ajan, noin 20-30 autoa teki samaa hommaa.
Lopulta kun laillista paikkaa ei sitten mistään löytynyt ei auttanut kun lähetä perheen kanssa takaisin kotiin.
Onneksi nykypäivänä on nettikauppoja, niin ei jäänyt ainakaan kaikki ostokset tekemättä.
Onhan tuo valitettava asia, mutta Otahallin lähistöllä parin sadan metrin sisällä on kaksi muutakin isoa parkkialuetta käytettävissä ja tilanne on suhteellisen hyvä. Ongelma on isommissa kaupungeissa sama joka tapahtumassa eikä siihen oikein ole näkyvissä ratkaisua kun alueet ovat täyteen rakennettuja. Mainitsemasi messupalatsit ovat melkeinpä ainoita, joissa ongelmaa ei ole. Toisaalta ne isot parkkihallit ovatkin osa heidän liiketoimintaansa ja maksullisia. Olen itse käynyt viidessä mallailutapahtumassa viimeisen vuoden sisällä ja ainoastaan messukeskuksessa eivät pysäköintipaikat olleet joko loppu tai loppumaisillaan.
Aika monta tapahtumaa ainakin pääkaupunkiseudulla olemme suosiolla jätteen väliin, juurikin tuo pysäköinti ongelman vuoksi. Lauantaina olisi pitänyt auto jättää kilometrien päähän, jos olisi parkkiin halunnut, ellen sitten missanut jotain lähempää aluetta, vesisateessa ja lastenrattailla ei oikein houkutellut.
Otaniemen ostarilla on parkkipaikkoja 300m kävelymatkan päässä, siinä välissä on Dipolin parkkialue (nyt en muista onko siinä joku rajoitus ajan suhteen). Rannassa on Otaniemen urheilupuiston parkkipaikat n 200m päässä. Hallin omat parkkipaikat siinä mäessä olivat varmasti täynnä jo kauppiaiden ja näytteilleasettajien ajoneuvoista. (Loputon) Länsimetro-työmaa on vienyt Otaniemestä paljon parkkipaikkoja ja sotkenut liikennettä muutenkin.

Juhlapaikat ovat aina kompromisseja ja huonolta tuurilta ei aina voi välttyä - kuten Myyrmäessä kävi, parkkipaikkoja kyllä oli satamäärin mutta ne täyttyivät koska naapurin potkupallohallissa oli joku kirpputori tms, tätä ei NC:n järjestäjätaho voinut tietää.

Messukeskuksessa riittää parkkitilaa mutta kenelläkään ei riitä rahat tapahtuman pitoon ko paikassa - ja siellä taisi pysäköintikin maksaa.

Sunnuntaina paikalle olisi mahtunut ihan hyvin, ei ollut ruuhkaa tiskillä ja tuskin parkkipaikallakaan :)
"Otaniemen ostarilla on parkkipaikkoja 300m kävelymatkan päässä, siinä välissä on Dipolin parkkialue (nyt en muista onko siinä joku rajoitus ajan suhteen). Rannassa on Otaniemen urheilupuiston parkkipaikat n 200m päässä. Hallin omat parkkipaikat siinä mäessä olivat varmasti täynnä jo kauppiaiden ja näytteilleasettajien ajoneuvoista. (Loputon) Länsimetro-työmaa on vienyt Otaniemestä paljon parkkipaikkoja ja sotkenut liikennettä muutenkin."

Uskokaa tai älkää, mutta täynnä oli. Kaupan pihalla oli 1h paikat, jotka siis myös täynnä
Täytyy varmaan jatkossa uskaltautua näytteilleasettajaksi, niin mahtunee sekaan.
Pitää muistaa, että tilat on sovittu jo kauan sitten ja sen hetken tietojen mukaan metro olisi tullut muutaman minuutin kävelyn päähän Otahallista. Tämä olisi säästänyt paljon autopaikkoja.
Samoin piti olla Dipolin parkkialueen vapaa, nyt siellä oli työmaakopit ja työkoneet. Radisson Bluen sisäpihan parkkipaikalla lisäsiiven rakennustyömaa, ja Metron liitäntäparkkialue suljettu. Niin ja urheilupuiston nurmialue suljettu sateiden pehmentämän maan vuoksi. Menetettiin satoja pysäköintipaikkoja siis…
Jari B. Miettinen kirjoitti:
Samoin piti olla Dipolin parkkialueen vapaa, nyt siellä oli työmaakopit ja työkoneet. Radisson Bluen sisäpihan parkkipaikalla lisäsiiven rakennustyömaa, ja Metron liitäntäparkkialue suljettu. Niin ja urheilupuiston nurmialue suljettu sateiden pehmentämän maan vuoksi. Menetettiin satoja pysäköintipaikkoja siis…
Tämä on taivahan tosi, useita kymmeniä autolasteja totesi sen pienessä ajassa, siis ainakin lauantaina
Harrastajana enemmin vaikka olisi maksanut pysäköinnistä, kun jättää koko homman väliin.
Viimeksi muokattu 16.10.2017 16:27