Pienoismallit.net

Viikonloppumalli pitkästä aikaa

Edellinen viikonloppumalliryhmis on ollu vissiin 2016 alussa. Olisiko nyt aikaa tai kiinnostusta jossain vaiheessa syksyä tällaiselle? Itse en ole tämän vuoden puolella "tuottanut" mitään. Tarvitsisi taas sellaisen pienen alkupotkun.

Oma mallikaarti on kokenut hävityksen kauhistuksen, siitä on pitänyt huolen neljä yybervilliä meillä kotihoidossa olevaa kissanpentua :D. Parhaimmat on turvassa olkkarin kirjahyllyn vitriineissä mutta keskinkertaiset jäi seinälle ruuvattuihin hyllyköihin odottelemaan josko kissanpennut osaa hypätä sinne jossain vaiheessa. No osashan ne!

Itsellä on Revellin 1:72 Corsair, KI-60 Hien sekä pikkutankki M60 A3. Jollain näistä voisi lähteä.

Tämä ei siis ole ryhmiksen aloitusketju vaan alustava tiedustelu olisiko idealle vastaanottoa.
Hyvä idea, mallikin on jo valmiina, tai siis kasaamattomana, Eduardin 1/48 Polikarpov I-16 weekend paketointina, eli kirjaimellisesti viikonloppumalli.
Olen mukana mikäli touhutaan lokakuun jälkeen.
Hyvä idea. Yhteen olen saanut aikatauluni sattumaan kohdilleen ja se oli mieluisa kokemus. Nopeampaan rakentamiseen pitäisi päästä ja tällainen teema auttaa oikeaan suuntaan.

Äänestän ajoitusta aikaisintaan marraskuuhun. Saakohan 1/35 panssarimallin viikonloppuna valmiiksi…
No se vois olla tuo marraskuu. Pistän ketjun vaikka kuun puolivälin jälkeen. Alustava viikonloppu voisi olla joko kuun eka vkl tai sitten loppukuu. Itellä saattaa olla pari treenileiriä 11.-12. ja 18.-19. päivä.
Miten olisi hieman pidennettynä 6.–10. joulukuuta? Näin Suomi 100 -juhlavuonna voisi mahdollisuuksien mukaan aloitella jo itsenäisyyspäivänä, joka osuu keskiviikolle, ja sitten olisi loppuviikko aikaa saattaa projekti maaliin.

Ehtisi ehkä hieman enemmän malleja valmistuakin, ja saisimme mahdollisesti tuohon juhlavuoden ryhmärakenteluunkin muutaman uuden osallistujan?

Vai olisiko tällainen täysin viikonloppumalli-idean vastaista? :)
Viikonloppumallit on taidettu yleensä järjestää juuri pitkän viikonlopun kohdalle.
Jes! Loistava idea!

Sinnehän myö se pistetäänkin eli itsenäisyyspäivän viikonloppu.

Voisin tehdä aloitus/ilmoittautumisketjun viikonlopun aikana, tai joku muukin toki voi sen tehdä. Tomi kenties?
Mainio ajatus. Jonkun vähätöisen (onko niitä?) Suomi-mallin voisin ehtiä saattamaan valmiiksi.
Voisi harkita osallistumista jollain mallilla kaukaa esihistorian toiselta puolen…