Pienoismallit.net

Sähkötyötä Millennium Falconin valaistukseen

Hei,

Mistä löytäisin henkilön/ yrityksen, joka tekisi yksinkertaisen ledi/kuitu viritelmän MF:n sisään?

Itselläni ei ole kokemusta ja haluaisin tehä suoraan tilaustyönä enkä purkamaan jotain jouluvaloja :D
Joo ton tyypin kans oon ollu yhteyksissä. Noi valmiit setit ei ole tarkkoja niin pitää vähän modata :D ajattelin kartoittaa suomesta myös
Haluatko koko mallin rakennetuksi valot sisällä, vai vaan tuon ledisetin? Laita YV.

-Jussi
Ite ostin captain Jackilta valot Bandain malliin. Mikä noissa seteissä sitten mättää? Mitä niihin pitäisi lisätä? Mikä MF malli sulla on? Bandai? Revell?
Siis en hauku todellakaan CJMn settejä. Oma päämäärä on saada vaan mahdollisimman prop accurate malli tehtyä ja CJM setissä on hiottavaa. Bandain 1/144 malli on kyseessä ja TFAn versio.

Tiedän myös CJMn tekevän kustomointia ja siksi hänelle laitoinkin ehdotuksia mutta samalla kuin odottelen vastausta, päätin kartoittaa suomalaisia tekijöitä tän hetken ja tulevaisuuden varalta.
Et vastannut kysymykseeni… =D Sen takia siis kyselen kun en itse ole jaksanut millin tarkkaan tuon Falconin referenssikuvia kahlata ja se kun on vielä työn alla (hyllyssä odottamassa inspiraatiota), niin muokkaus ehdotukset voisivat olla mielenkiintoisia.
Voin näyttää oman vedoksen tutkimuksien jäljiltä :D Teen päivitetyn version vielä paikoista.Tutkittavana on vielä, että kuinka paljon OT ja TFA valot eroaa toisistaan.