Pienoismallit.net

Stadi-mallarit

Stadi-mallarit on tarkoitettu Suur-Helsingin alueella oleville mallareille yhteiseksi kokoontumis- ja mallailupajaksi.

Pajassa olevia koneita ja laitteita voi käyttää StadiMallareiden jäsenet ja yhteistyökumppanit nimellistä työkalukorvausta vastaan.
Niillä voi puuhastella niin metallin, muovin kuin puunkin kanssa ja rakennella kaikkea nukkekodista 8-pyttyiseen toimivaan tähtimoottoriin, riippuen käyttäjän taidoista. Opastusta tietenkin annetaan.

Tietoa toiminnasta sekä koneista ja laitteista löytyy keskustelupalstan alta PajaPuuhastelua
Työstökoneita on kellosepän sorvista 1900kg painoiseen käsikäyttöiseen työkalujyrsimeen.
Samassa pihapiirissä on tällähetkellä PuuhaPaja sekä PuruPaja ja isot koneet sijaitsevat toistaiseksi tuolla inarintiellä autotallissa.

Tervetuloa tutustumaan ja puuhastelemaan.

PuuhaPajalla on myös rakenteilla olevat omat kotisivut osoitteessa
www.puuhapaja.fi

Puuhapaja sijaitsee alppikatu 25 olevassa kiinteistössä jossa on 25 neliömetrin uusi tila. PuuhaPajalla on nyt myös oma PuruPaja, noin 30neliön kokoinen jossa on suht kattavat puutyöstö koneet sekä kunnillinen maalauspiste imuseinineen ja Tulitöitä sekä raskaampaa metallinikkarointia varten MetalliPaja jossa sijaitsee myös 1200 asteeseen nouseva lasitusuunikin, joten jossakin vaiheessa valamme alumiini ja messinki osiakin. Seinän takana sijaitsee 36 neliömetrin askartelu/kokoustila jota tarvittaessa voimme myöskin hyödyntää.

Aukioloajat toistaiseksi sunnuntaisin klo 12.oo-14.oo ja tarvittaessa pidempään.

Käynti pajalle Castreninkatu 24-26 ison rautaportin viereisestä käyntiovesta sisäpihalle ja vasen peränurkkaus terassin alla olevasta ovesta sisälle, ovessa teksti "sprinklerikeskus", oven ollessa kiinni soittakaa 0400 307 109.

Stadi-mallarit toimii itsenäisesti yhteistyössä Pelastusarmeijan asumisyksikön kanssa ja he ovat antaneet tilat käyttöön korvauksetta.

(ps. emme ole uskonnollinen yhteisö, tietty kunnioitamme yhteistyökumppanimme päämääriä ja käyttäydymme heidän tiloissaan sen mukaisesti.)

Uusimmat tiedotteet

Ei tiedotteita.

Tulevat tapaamiset ja tapahtumat

Ei kalenterimerkintöjä.

Jäsenlista

Antti PentikäinenI ReinneMarko -Härski- HartikainenRaimoK
Chris TregubovJanne KortesojaMatti StockmakareTimo Vartiala
Erkki HeiskanenJarmo Tolli henttonen
Pajavastaava/Vetäjä
Tomi Mynttinen
harri kallioJaska RissanenPekka TiihonenVeeti Ollila
Henna LaitinenKantri
KuvausGuru
Pentti Pohjalainen

Yllä ovat kaikki nimensä jäsenlistalle ilmoittaneet Pienoismallit.netin käyttäjät. Vastuuhenkilöiden nimet näkyvät lihavoituna.

Uusimpia jäsentemme rakentamia malleja

Loki

Ei tapahtumia viime aikoina.