Pienoismallit.net

Uutiset ja tiedotteet

Täältä löydät Pienoismallit.netiin liittyviä ajankohtaisia tai muuten vain mielenkiintoisia uutisia ja tiedotteita. Myös ilmoitukset palvelua koskevista ongelmista ja tiedot isommista tehdyistä ja tulevista uudistuksista löytyvät aina täältä.

Katkos palvelussa

Palvelussa oli käyttökatkos 10.9. noin klo 13.45 alkaen ja katkos päättyi 11.9. noin klo 19. Tämä katkos aiheutui alunperin palveluntarjoajan levypalvelimella rikkoutuneesta kiintolevystä, mutta toistaiseksi tiedossani ei ole miksi katkos kesti Pienoismallit.netin osalta näinkin pitkään sen jälkeen kun palveluntarjoaja oli levyongelman korjannut.

11.9.2015 19:41 • Tomi MynttinenKommentoi (15)

Merkkaa suosikkisi!

Nyt jokaisen mallikansiosivun vasemmasta reunasta löytyy Lisää suosikiksi -painike. Suosikiksi merkityt mallit löytyvät jokaisen käyttäjän profiilista ja lisäksi mallin rakentaja näkee kuinka moni on lisännyt hänen mallinsa suosikiksi.

17.3.2015 12:41 • Tomi MynttinenKommentoi (1)

Katkos palvelussa

Pienoismallit.netin toiminnassa oli katkos 8.2. noin klo 00.00–16.40 kun palveluntarjoaja oli yllättäen ilman ennakkovaroitusta päivittänyt tietokantajärjestelmän eikä tietokannan sisältöjen siirto ollut Pienoismallit.netin kohdalla onnistunut.

Katkoksen aikana sisäänkirjautuminen ei onnistunut eivätkä mitkään palvelun sisällöt olleet luettavissa. Mitään tietoja katkoksen yhteydessä ei kuitenkaan kadonnut ja palvelu on ongelman korjaamisen jälkeen toiminut jälleen normaalisti.

Pahoittelut ongelmista.

9.2.2015 13:24 • Tomi MynttinenKommentoi (3)

Ongelmia keskusteluissa

Pienoismallit.netin käyttämällä tietokantapalvelimella on ongelmia, jonka vuoksi keskustelualueen viestien lukeminen ei onnistu. Viasta on jo raportoitu palveluntarjoajalle, joten toivotaan, että ongelma ratkaistaan pian. Pahoitteluni häiriöstä.

Päivitys 29.12.2014: Keskustelualue on ollut eilisestä lähtien korjattuna testikäyttöön ja kaikki vaikuttaisi toimivan jälleen normaalisti. Pahoitteluni siitä, että vian korjaus venyi, koska en päässyt joulun pyhinä tekemään muutoksia palveluun.

19.12.2014 13:54 • Tomi MynttinenKommentoi (27)