Pienoismallit.net

Junkers Ju-87 D-5 "Stuka"

Nyt sitten se oikea Stuka… Olisi pitänyt käyttää siinä suomalaisessa "isossa-Stukassa" näitä samoja sävyjä, niin olisi tuo sirpalekaaviokin näkynyt paremmin.

Kommentit

Äärimmäisen hienoa jälkeä varsinkin maalauksen ja kuomun maskauksen ja vanhentamisen osalta! Ehdottaisin viikon malliksi jos löytäisin oikean nappulan..
Kiitokset kehuista Simo, mutta taitaa tällä olla vielä viikonmalliksi pitkä matka edessä ;) Kuomujen raamituksia en koskaan maskaa, vaan olen vetänyt ne vapaalla kädellä ja ajankanssa; ja tietenkin pienellä siveltimellä…
-Sami- 7.2.2009 17:39 Vastaa lainauksella
Petri, äläpäs vähättele työtäsi. Tässä kyllä on ihan aineksi Viikon malliksi!

- Vanhennus, maalaus, siirto-kuvat, kaikki onnistuneet hyvin!

Ps. Simolle: Jos haluat äänestää jotain malli Viikon malliksi, niin sinun pitää antaa mallille täydet viisi tähteä. (ja tähtiä voit antaa vasemmasta reunasta, "mallin tiedot" laatikon alta!) ;-)
Terve Petri!

Viimeistelen Rudelin Hasegawan tykki-Stukaa (1/32) ja vertailuja etsiessäni päädyin malliisi. Katsoin hätäisesti ensin, että kyseessä on ison skaalan Stuka, siitä matalat pisteeni - sorry! Oma ison skaalan Stukani taitaa jäädä kakkoseksi tälle. Ainoa häiritsevä tekijä mallissasi on pinnan kiilto? Mutta pikkuskaalassa hieno malli! Ja kuten todettu, niin (vieläpä vapaalla kädellä vedetyt) raamitukset todella upeita.

Vielä kerran pahoitteluni vääristä pisteistä, oikeampi (subjektiivinen) arvioni olisi 3,0 - 3,5p.

YT
Kalle
Pinta on kyllä livenä huomattavan paljon himmeämpi. Kuvaustekninen epäonnistuminen aiheuttanut tuon "kiillon"…