Pienoismallit.net

Volvo 240 Turbo

John Player Special

Aoshima/Beemax yllätti positiivisesti tuomalla markkinoille rakennussarjan kaksnelikulmasesta Volvosta. Tosin ainut rakenteluvaihtoehto on tuollanen mutkaradoille soveltuva kilpuri. Osien yhteensopivuus tässä tuntuu olevan huippuluokkaa ja siistimistäkin niissä on melko vähän, turvakaarissa riitti kuitenkin valusaumoja ja ejektorin jälkiä siivottavaksi asti. Taidokas scratchrakentelija tästä varmasti mallikkaan siviiliversionkin osaa tehdä, mutta mä tyydyn rakentelemaan nyt tämän rataversioina. Tosin sarjan mukana olevia decaleita en tähän montaa käytä, vaan tästä tulee eräänlainen "what if" kilpuri John Player Special teemalla ja värityksellä.. Rakentelublogia en tänne ole aikaisemmin tehnyt, joten tässäpä ensimmäinen sellainen. Kysymyksiä ja palautetta yms kommentointia saa laittaa.

merkinnät

Detaljointisetistä alustaan tuli etsipinnat jarrulevyihin, bensatankkiin ja tuohon pienempään boksiin taka-akseliston etupuolella.. Pakoputken päitä muokkasin mieleisemmiksi lisäten sinne tuollaset sähköholkit.. Loput detaljoinneista hoitui maaleilla ja foililla + decalit renkaisiin. Vähän litkuttelin osia ja alustakokonasuutta saadakseni vähän eloa pintoihin,sen enempää en tätä alkanut säistämään.. Melko puhtosiahan nuo ratakilpurit yleensä on ainakin kisan alkuvaiheessa..
Detaljointisetti Volvoon saapui vihdoin ja pääsin jatkamaan alustan ja sisustan parissa. Tässä nyt muutama vaihekuva, esittelen sitten sisustan ja alustan paremmin valmiina. Koskaan en ole laittanut näin paljon etsiosia malleihini joten tässä tätä hauskaa nyt riittää.
Sisustan rakentelu alkaa olemaan loppusuoralla, enään odotan vain tälle sarjalle tarkoitetun detaljointisetin saapumista, siitä löytyy turvavyöt solkineen ja metallipintaa sisustaan. Korin osat on pohjamaalissa, vähän tarvii vielä hiomapaperia näyttää paikoin ennenkuin pääsen suihkimaan mustaa pintaväriä. Alusta on myös odottavassa tilassa jotta saan siitä detaljointisetistä loput tarpeet paikoilleen.. Niistäkin lisää myöhemmin.