Pienoismallit.net

Dodge Monaco 1977

Kesän 2017 poliisiteema jatkukoon. Tämä on ikivanha MPC:n mallisarja ja tätä ei kyllä voi suositella ainakaan harrastusta aloitteleville - sarja on todella kauhea rakennettava - "mikään ei sovi mihinkään" ja ylimääräistä muovipursetta sai veistellä pois n. yhden 1/72 Spitfiren verran - no ainakin melkein. Auton moottori näytti olevan eri mittakaavaa (siis isompi) kuin mallin muut osat joten se moottori ei sitten mahtunut konepellin alle - ei mitenkään päin väännteltynä ja käänneltynä. Niinpä lopulta heitin moottorin seinään ja liimasin konepellin tiukasti kiinni. Auton pyörien asennus oli myös tuskien taival - tässäkään kohdin "mikään ei sopinut mihinkään".
Noh, lopputulos näyttää nyt tällaiselta - korin maalasin Citadellin Skull White akryylimaalilla ja sen pintaan vedin Humbrolin satiinilakan. Kromiosien ylettömän kiillon poistin sivelemällä niihin Vallejon mattalakkaa.

Kommentit

Hyvää jatkoa poliisiteemaan.
Eugene S 19.7.2017 08:22 Vastaa lainauksella
Hieno poliisiauto taas kerran !
AJ eilen 23:50 Vastaa lainauksella
Moi Raimo, vaikeasta aihiosta huolimatta erittäin onnistunut Dodge Monaco poliisibiili. Kyseinen biili on muuten varsinainen tv-sarja- ja elokuvatähti, nimittäin se on esiintynyt mm. seuraavissa leffoissa ja tv-sarjoissa:
The Dukes of Hazzard,
A View to Kill,
Fletch,
The Fall Guy, TV Series,
CHiPs, TV Series, jne …
Näyttävä poliisiauto - hyvää työtä! Terkuin, AJ