Pienoismallit.net

Ferguson te-20(2)

Hyljätty poloinen

Hyljätty ferku mökötää yksin pellon reunalla odotaen pelastajaansa,pelastaja saapuu ihka uudistetulla ferkulla noutamaan hyljättyä ja viemään hänet talteen romu eeron kynsistä.Näin alkoi heidän yhteinen taival.
Joopa joo,MR ferku saa jatkoa.Tästä se aina alkaa se entistämis touhu,usea on viemässä tällaista romua paalokoneeseen ja näin valitettavasti on käynyt liian useasti.Tein tämän malli yhdistelmä esimerkin juuri sentakia,kuinka romun näköisestä pystyy tekemään upean alkuperäis ajoneuvon ja saattamaan se MR arvoon.Useita autoja MR rekisteriin tehneenä,tekemätöntä paikaa ei olekaan.
Normi kasaus,hieman kuumaa ja muovia mutkalle,taivuttelualytyyn,rikkomaan koko osaa,ilmat tulppia,roikkuvat pulppajohdot,ruosteväriä pintaan,repsottavia lamppuja ja muuta sotkua,sai aika hyvin räjähtäneen oloisen.Ruostuttaminen ei vielä oikein hyvin onnistu,pitänee rueta perehtymään asiaan paremmin.Kuvat kertokoot lisää.

Kommentit

Hieno yhditelmä ja idea! Kyllä tuo minusta on aika luonnollisen näköinen ruoteineen ja kolhuineen. Tuo TE-20 pitää hankkia sillä meillä oli aikoinaan sellainen. Bensakoneena (ei petruska) ja aika pirteä kulkemaan. Itseasiassa sillä opin ajamaan mooottorikäyttöistä laitetta. Hellerin malli vaikuttaa aika laadukkaalta.
M.A. 13.4.2017 21:21 Vastaa lainauksella
Hieno yhdistelmä ja laadukas toteutus. Ruoste on tosiaan hankala homma, sen huomasin nyt paluuta harrastukseen tehdessäni. Ei muuta kun alusta alle niin avot! itse en keksi mitään muuta parjattavaa.
Kivannäköinen yhdistelmä ja myös hyvät vertailukohteet.
Tuo entisöintiin menossa oleva Fergu näyttää tosiaan, niinkuin kuvasitkin. Mukavasti "räjähtänyt" ja myös muovin lämpökäsittelyllä sait aikaan aidonnäköinen kokonaisuus.
Ruoste on ainakin lokasuojissa ikään kuin liian pinnassa. Samoin kuvassa, jossa konepelti on auki. Silti pienet yksityiskohdat ovat taasen herkkua.

Onko peräkärri ihan skrätsinä tehty? Siihen olisi - kokonaisuutta ajatellen - kuulunut myös jotain vanhennusta?
Kyllä passaa esitellä.
-Timppa
Joo,kärry on omateko,laidat ovat jääneet joskus jostain kuorma-autosta ja muuten kaikki skrätsiä.