Pienoismallit.net

Bf 109G-6

MT-415

Tämän piti osallistua Mersu-ryhmärakenteluun, mutta en kuvien otto jäi tekemättä. Malli on Airfixin ja siirtokuvat Inscale Decalsin. Lisäksi käytin Eduardin etsisetin. Kyljen kuvion ruiskulla maalaaminen ei onnistunut aivan niin hyvin kuin olisin halunnut.

Kommentit

Siististi ja huolella kasattu malli. Kyllä siitä G-6 mersun vallan hyvin tunnistaa. Sävyt ovat hyvät ja myös kyljen naamiokuvioiden maalaus mielestäni myös hyvin onnistunut. Paneeliurat ehkä minun makuuni korostuu hieman liikaa, mutta makuasioitahan nämä. Sodanaikaisia valokuvia kun katselee niin eipä ne paneelirajat niin kovin selkeästi erotu vaikka niiden näkymistä täällä niin kovasti aina korostetaan.

Tuo vasemman siiven pitotputki sojottaa hieman hassusti alaspäin, liekö irronnut?
Ihan hyvän näköinen Mersu siihen nähden mitä Airfixin paketista löytyy. Maalauskin näyttää varsin realistiselta. Valokuvat on hieman tummia, johtuisiko valaistusoloista.

E-P
hynkkeli 6.2.2016 20:49 Vastaa lainauksella
Kuvat on melko tummia, mutta sen mitä näkee, niin se näyttää hyvältä. Kun katsoo vanhoja kuvia noista koneista, niin kyllä nuo kyljet on melkoista suttua oikeasti, eikä läheskään niin "taiteellisia" täpliä ja kuvioita, varsinkin suomalaisissa MT-koneissa, kuin pienoismallisivustot anatvat ymmärtää. Alapuolen urat on kanssa turhan voimakkaat.
Hyvännäköinen suomimersu! komppaan ylläolevia siitä, että hyvin se on onnistunut. Mersuja tosiaan ei koskaan ole täällä liikaa :)
Aku Saari 11.2.2016 10:58 Vastaa lainauksella
Kiitokset kommenteistanne!

Varsinkin alapuolen paneelirajat tosiaan tulivat turhan tummiksi.
Valaistus on syy kuvien tummuuteen, pitäisi suunnitella parempi kuvauspaikka.